Mezőkövesdi Újság Mezőkövesdi Televízió Egyéb Kapcsolat
Főoldal
ONLINE TV
Mezőkövesdi Televízió

A Mezőkövesdi Televízió a hét minden napján jelentkezik műsorral. Hetente egy híradót, egy magazinműsort, két sport-, egy kulturális, valamint a képviselő-testületi ülések közvetítését, ezek ismétléseit, valamint a szerkesztett műsorok között folyamatos képújságot sugároz, kábelhálózaton keresztül.

Hétről hétre

… közéleti-kulturális magazin

 

Kiemelt közéleti, kulturális és sportesemények, a kézilabda- és labdarúgó-mérkőzések összefoglalói, aktuális önkormányzati rendezvények, kiállítások, kulturális programok összeállításai és stúdióbeszélgetések keddenként 17 órától.

Híradó

… aktuális hírek röviden

 

Önkormányzati, közéleti, sporthírek és programajánló csütörtökönként 17 órától:  rövidhírek a városban zajló fejlesztésekről, kulturális eseményekről, a rendőrség, polgárőrség, mentők és tűzoltóság munkájáról, a civil szervezetek tevékenységéről.

Kulturális közvetítés

… a matyó örökség képekben

 

Színházi és néptáncelőadások, a matyó kultúrához kapcsolódó szakmai programok, hangversenyek, városi ünnepségek felvételei péntekenként 17 órától, minden hónap utolsó szerdáján pedig a városi képviselő-testületi ülés élő közvetítése 9 órától.

Sportközvetítések

… labdarúgás és kézilabda

 

 A Mezőkövesdi KC NB I-es kézilabdacsapatának bajnoki és kupa-találkozói hétfőként 17 órától, szerdánként 17 órától pedig a Mezőkövesd Zsóry FC felnőtt NB II-es együttesének összecsapásai – teljes terjedelemben.

Adásmenet
ONLINE TV
Megtekintéséhez VLC Media Player szükséges